WIJ GEVEN NU OOK PRIVELES EN GROEPSLES IN MUURSCHILDERINGEN

Leer ons kennen:

Na 19 jaar carriëre als ambtenaar is de overstap gemaakt naar een zelfstandig beroep. Al van kindsaf was ik bezig met tekenen en alles wat mijn fantasie maar kon bedenken werd in honderden notaschriftjes geïllustreerd.

Met veel trots kan ik zeggen dat ik nu al 3 jaar professioneel in het vak sta en mooie creaties heb mogen maken. Een portfolio die ik uiteraard wens uit te breiden in zoveel mogelijk stijlen en om zo veel mogelijk mensen blij te maken met een uniek interieur.

NAAM: BARBIER LIEVEN

Zaakvoerder & schilder

  • gehuwd, 43 jaar met 3 dochters

  • Uitvoering schilderingen en contactpersoon. Opleidingen gevolgd bij Jon Berkeley, Joe Cornelius, Ariel Olivetti en Lucila Dominguez.

  • Uitvoering in alle stijlen met zowel penseel, airbrush als aerosol

  • 3 jaar professionele ervaring

muurschildering slaapkamer, muurschildering woonkamer, muurschildering maken, muurschildering babykamer, natuur
muurschildering slaapkamer, muurschildering woonkamer, muurschildering maken, muurschildering babykamer, natuur

NAAM: BARBIER ALYSSA

Social media & editing

  • Videocreatie & editing

  • Beheer Social Media

  • Webmaster

muurschildering buiten, muurschildering buiten prijs, graffiti, mooi meisje, social media marketing
muurschildering buiten, muurschildering buiten prijs, graffiti, mooi meisje, social media marketing

Onze partners:

altra decor, aalter, verfwinkel, muurschildering binnen, muurschilderring buiten, belgiealtra decor, aalter, verfwinkel, muurschildering binnen, muurschilderring buiten, belgie

Verf voor onze muurschilderingen:

Dit is een lokale handelaar waar wij al onze kwaliteitsverven aankopen. De winkel biedt een breed scala aan verfproducten van hoge kwaliteit die aan al onze behoeften voldoen. Ze begrijpen de waarde van duurzaamheid en bieden milieuvriendelijke verfsoorten aan. Het personeel is deskundig en helpt ons bij het maken van de juiste keuze voor onze projecten. De winkel heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de gemeenschap vanwege hun betrouwbaarheid en klantenservice.

Uniformen en werkmateriaal:

Bij deze lokale handelaar kunt u terecht voor professionele en betaalbare druk van werkkleding, evenals een ruim assortiment van kwaliteitsvol gereedschap. Of u nu op zoek bent naar bedrijfskleding met uw logo erop gedrukt of naar stevig en betrouwbaar gereedschap voor uw werk, zij hebben wat u nodig heeft.